Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ελ | en
account

Εταιρικό Προφίλ

Η CITRUS είναι μια Ελληνική οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 και παράγει παραδοσιακά προϊόντα όπως μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, αμυγδαλωτά και άλλα εκλεκτά γλυκίσματα. Σε πολλά από αυτά θα γευτείτε το ιδιαίτερα αρωματικό και πολύτιμο Μανταρίνι Χίου που καλλιεργείται στον Κάμπο της Χίου – ένα νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η CITRUS αξιοποιεί μια σειρά από ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες πρώτων υλών, μεταξύ αυτών το πολύτιμο έλαιο Μαστίχας Χίου, το ντελικάτο άρωμα πικραμύγδαλου, τα αρωματικά μαγιάτικα τριαντάφυλλα από τον Άγιο Γεώργιο Συκούση της Χίου. Στην παραγωγική διαδικασία η CITRUS συνεχίζει να διαχειρίζεται τις πρώτες ύλες με το χέρι, όπου αυτό είναι εφικτό, ενώ τα προϊόντα μας στην πλειοψηφία τους δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή πηκτίνη.

 

Οι παραδοσιακές Χιώτικες συνταγές της CITRUS, τα λαχταριστά αρώματα των φρούτων, η απαιτητική διαδικασία της προετοιμασίας των καρπών με το χέρι και η ιδιαίτερη φροντίδα που αφιερώνουμε στην παραγωγή των προϊόντων, είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητά τους.

 

Η CITRUS απαρτίζεται από μια μικρή αλλά πολύ δραστήρια και δυναμική ομάδα. Η μεταστέγαση της εταιρείας στην περιοχή του Ταύρου, στην Αθήνα βοήθησε ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία και συνεργασία της διευρυμένης παραγωγής μας με την υπόλοιπη ομάδα. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία απευθείας μέσω του site μας και θα την παραλάβετε άμεσα με courier. Οι παραγγελίες χονδρικής παραδίδονται εντός Αττικής με το φορτηγάκι μας που ξεχωρίζει χάρη στα χρωματιστά φρούτα που το καλύπτουν.

Στη CITRUS είμαστε περήφανοι καθώς τα προϊόντα μας έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και πωλούνται σε περισσότερες από 10 χώρες του εξωτερικού, όπως Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Αμερική. Τα περισσότερα από τα προϊόντα CITRUS έχουν συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια και πλήθος βραβεύσεων με κορυφαίο το Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού που αναδείχτηκε στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» (2017).